Aanbieder IT Producten

De markt biedt u bijzonder veel verschillende hardware configuraties en niet alles is overal verkrijgbaar.
Uw zoektocht houdt op bij Globility Connect!
Wij leveren iedere gevraagde configuratie snel en voordelig. Als onafhankelijke IT-distributeur houden wij voorraden aan van de meeste A-merken en zijn wij in staat zeldzame of uitgefaseerde producten voor u op te sporen.

Globility Connect biedt u ruim 10 jaar ervaring in het sourcen en aankopen van hardware configuraties. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit fabrikanten, resellers, brokers en distributeurs. Ons magazijn heeft grote hoeveelheden populaire A-merken op voorraad die vandaag nog naar u verzonden kunnen worden. Bent u op zoek naar een zeldzame configuratie? Onze database biedt 24/7 inzicht in wereldwijde voorraden, direct beschikbaar vanuit onze magazijnen of die van onze business partners.

Tijdens uw aankooptraject wordt u begeleid door één van onze Procurement Experts. Deze communiceren vaak in uw moedertaal. Globility Connect zet zo een extra stap om uw behoefte in te vullen en levert een volledige dienstverlening, met snelle en voordelige oplossingen. In samenwerking met uw team in onze rol als externe inkooporganisatie voor uw bedrijf.

Globility Connect is een dynamische onderneming, waar processen continu verbeteren, omdat uw klanten het best mogelijke verwachten.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak kennis met onze experts. Wij staan voor u klaar.