Globility Connect

De behoeften van onze klanten invullen met een no-nonsense aanpak, dat is de missie van Globility Connect samengevat in één zin. Ruim tien jaar aan ervaring als onafhankelijke IT distributeur stelt ons in staat net die extra stap te zetten waar onze klanten naar op zoek zijn.

Ons team van ruim 20 professionals wordt geleid door veteranen in de IT handelsmarkt. Professionals die het klappen van de zweep kennen en hun voldoening halen uit het steeds opnieuw bewerkstelligen van die ene speciale deal voor een klant. Globility Connect durft plezier te hebben in haar taken, dit ondersteunt de doelen die wij voor onze klanten willen bereiken.

Een volledig serviceconcept, het leveren van kleine of grote zendingen aan IT producten met Direct of zelfs Drop shipments naar u of uw klanten. Uitgebreide Buy Back proposities en een wereldwijd netwerk waarin wij zowel gangbare producten als zeldzame configuraties vinden, inkopen en verschepen. Globility Connect vormt zo een onmisbare schakel in de leveringsketen.

Onze visie op de markt en de doelen van onze klanten worden uitgedragen door onze Procurement Experts. Zij kennen de weg in de markt als geen ander, ondersteund door uitgekiende processen en rationele flexibiliteit bieden zij de basis voor een volledig solide uitvoering van uw order.

Globility Connect kijkt ernaar uit om met u samen te werken aan het bereiken van een gezamenlijk succes. Neem vandaag nog contact op om ons team te leren kennen.