Support

De aan u toegewezen Procurement Expert behartigt uw belangen in een veeleisende omgeving en heeft multidisciplinaire kennis en vaardigheden. Van deze experts wordt verwacht dat zij tussen verschillende landen en culturen kunnen schakelen, door taalbarrières gaan en met hoogcomplexe producten en variabelen kunnen werken.

In uw keuze voor Globility Connect als uw onafhankelijke IT distributeur, is het goed om te weten dat al onze specialisten vakkundig getraind worden. Wij beseffen ons dat onze experts ons meest kostbare bezit zijn. Ons management gaat dus ook zo met hen om. Onze ervaring leert dat dit de beste route is naar hoge standaarden in dienstverlening aan onze klanten.

Onze Procurement Experts worden zowel op karakter als een indrukwekkend CV geselecteerd. Een passie voor de markt en klantcommunicatie is een vereiste. Globility Connect is in staat geweest te groeien aan de hand van dit beleid. Het bewijst dat het leveren van een service die de verwachtingen overtreft zich uitbetaalt. Voor u als klant en voor ons als leverancier.

Onze experts staan klaar om uw hardware en software benodigdheden direct in te vullen, of onze Buy Back en speciale configuraties voor u in orde te maken.
Neem vandaag nog contact met ons op!