IT Diensten

Globility Connect neemt u en uw klanten werk uit handen.
Wij leveren IT diensten die door gespecialiseerd personeel uitgevoerd worden.
Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen, bijvoorbeeld:

Server Installatie

Een Dead-On-Arrival (DOA) is "killing" voor het slagen van een project van u of van uw klanten. Wanneer Globility Connect de installatie van de server voor u uitvoert wordt de kans op een DOA tot een minimum beperkt.

Door de upgrade naar de laatste firmware is de server configuratie bij aflevering "up-to-date" en "ready to use".

Standaard
  • Assemblage van de componenten
  • Configuratie
  • Upgrade van firmware
  • Installatie van remote management tools (zoals HP iLO)
  • Uitgebreide test op alle onderdelen
Optioneel (prijs op aanvraag)
  • Installatie van Operating System